Ndihmoni

Këshilli organizativ dhe këshilli i prindërve për mësimit plotësues në gjuhën shqipe ju ftojmë të:   Ndihmoni Shkollën Shqipe në Kassel e me rrethinë     Të nderuar bashkëatdhetarë,  Tani më po mbushen tri vite…

Konkurs

Këshilli organizativ për mësimit plotësues në gjuhën shqipe dhe këshilli i prindërve, shpallin:   Konkurs për mësues-se për mësimin plotësues të gjuhës shqipe   Vendi: Qyteti i Kassel-it me rrethinë Koha/orari/pagesa: Viti shkollor 2018/2019, varësisht…

Ftesë

Të nderuar prindër, Të nderuar bashkëatdhetarë,   ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinën. Mbledhja mbahet me datën: 10 Qershor 2018 (e diele, ora: 15:00)…

Mbledhje për votimet në Maqedoni / Kërçovë

Më datën 16.09.2017 në ora 18:00 do të mbahet një mbledhje informative rreth votimeve komunale në Maqedoni / Kërçovë. Adresa e mbledhjes: Islamisch-Albanisches Kulturzentrum e.V. Vogelsang 30 34123 Kassel Me nderime të përzemërta nga Kryesia e xhamisë

FTESË

Të nderuar bashkatëdhetarë, Ju ftojmë të merrni pjesë në një program kulturor-artistik të përgatitur nga nxënësit e Shkollës Shqipe Kassel. Me program muzikor do të argëtohemi nga DJ Dinny. Organizimi do të mbahet më datë…

Mbledhje e prindërve për mësimin plotësues në gjuhën shqipe

Të nderuar prindër, ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen e prindërve për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel. Rendi i ditës: – Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani – Zgjedhja e Këshillit…

Letra drejtuar familjeve

E nderuara familje! Duke parë interesimin e shumë familjeve shqiptare me banim në Kassel dhe rrethinë ju njoftojmë se këshilli organizativ dhe këshilli i prindërve kanë vendosur që mësimi plotësues në gjuhën shqipe të filloj…

Anmeldung zur Teilnahme am Albanisch-Unterricht

Für die Anmeldung Ihres Kindes am Unterricht bitte dieses Formular nutzen: Download Anmeldeformular 1 Falls Sie zurzeit kein schulpflichtiges Kind haben und Ihre Familie im Sinne der Ziffer 6 der u.g. Ordnung registrieren möchten, nutzen…

Ordnung zur Organisation und Finanzierung von herkunftssprachlichen Unterricht Albanisch an staatlichen Schulen der Stadt Kassel und Landkreis Kassel

Vorwort zur Ordnung   Der Islamisch-Albanische Kulturzentrum e.V. ist bemüht, für die albanischstämmige Bevölkerung der Stadt und des Landkreises Kassel, einen regulären, herkunftssprachlichen Unterricht an staatlichen Schulen des Bundeslandes Hessen in der Stadt und im…

Rregullore rreth organizimit dhe financimit të mësimit plotësues në gjuhën shqipe në shkollat publike të qytetit të Kassel-it me rrethinë

Parathënie e rregullores   Qendra Kulturore Islame-Shqiptare (orig. „Der Islamish-Albanische Kulturzentrum e.V.“) angazhohet që popullatës me origjinë shqiptare të qytetit të Kassel-it me rrethinë ti mundësoj mësim të rregullt plotësues në gjuhën shqipe në shkollat…