FTESË

Të nderuar bashkatëdhetarë,
Ju ftojmë të merrni pjesë në një program kulturor-artistik të përgatitur nga nxënësit e Shkollës Shqipe Kassel.
Me program muzikor do të argëtohemi nga DJ Dinny.
Organizimi do të mbahet më datë
3. Qershor 2017 (e shtunë),
me fillim në orën 17:00 deri 21:00
Adresa:
Bürgerhaus Lohfelden
Lange Straße 22, 34253 Lohfelden
Hyrja është falas.
Me respekt,
mësuesja Lulvera Nuredini dhe
Këshilli organizativ /
Këshilli i prindërve të Shkollës Shqipe Kassel

Download