Ndihmoni

Këshilli organizativ dhe këshilli i prindërve për mësimit plotësues në gjuhën shqipe ju ftojmë të:

 

Ndihmoni
Shkollën Shqipe
në Kassel e me rrethinë

 

 

Të nderuar bashkëatdhetarë,

 Tani më po mbushen tri vite të funksionimit të mësimit plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinë. Aktualisht mësimi mbahet në dy klasë në lokalet e shkollës Königstor Kassel dhe në shkollën Söhre-Schule në Lohfelden.

Mësimi financohet nga prindërit e nxënësve vijues të mësimit, sponzorët dhe njerëzit e vullnetit të mirë. Në mënyrë që të vazhdojmë mëtutje dhe të rritet numri i nxënësve na duhet mbeshtetja juaj.

Andaj ju lusim, që mundësisht donacionet tuaja ti transferoni përmes llogarisë bankare në:

 

Names des Zahlungsemfängers: Islamisch-Albanisches Kulturzentrum:

Name der Bank: Raiffeisenbank

IBAN: DE31 5206 4156 0507 4800 40

BIC: GENODEF1BTA

Verwerndungszwerck: Albanisch-Unterricht

 

Me respekt,
nga Këshilli Organizativ dhe Këshilli i Prindërve