Rregullore rreth organizimit dhe financimit të mësimit plotësues në gjuhën shqipe në shkollat publike të qytetit të Kassel-it me rrethinë

Parathënie e rregullores   Qendra Kulturore Islame-Shqiptare (orig. „Der Islamish-Albanische Kulturzentrum e.V.“) angazhohet që popullatës me origjinë shqiptare të qytetit të Kassel-it me rrethinë ti mundësoj mësim të rregullt plotësues në gjuhën shqipe në shkollat…

Konkurs për mësues-se për mësimin plotësues të gjuhës shqipe

Këshilli iniciativ për rihapjen e mësimit plotësues në gjuhën shqipe dhe këshilli i prindërve, shpallin: Konkurs për mësues-se për mësimin plotësues të gjuhës shqipe Vendi: Qyteti i Kassel-it me rrethinë Koha/orari/pagesa: Viti shkollor 2015/2016, varësisht…

Mbledhje për mësimin e gjuhës Shqipe

Këshili iniciativ për hapjen e shkollës shqipe organizon Mbledhje për mësimin e gjuhës Shqipe në Kassel të dielen më 22.02.2015 në ora 13:00 Adresa e mbledhjes: Islamisch-Albanisches Kulturzentrum e.V. Vogelsang 30 34123 Kassel Pikat e rendit të…

Islamisch-albanisches Kulturzentrum in Kassel: ein Artikel aus dem Jahre 2002