Ndihmoni

Këshilli organizativ dhe këshilli i prindërve për mësimit plotësues në gjuhën shqipe ju ftojmë të:   Ndihmoni Shkollën Shqipe në Kassel e me rrethinë     Të nderuar bashkëatdhetarë,  Tani më po mbushen tri vite…

Konkurs

Këshilli organizativ për mësimit plotësues në gjuhën shqipe dhe këshilli i prindërve, shpallin:   Konkurs për mësues-se për mësimin plotësues të gjuhës shqipe   Vendi: Qyteti i Kassel-it me rrethinë Koha/orari/pagesa: Viti shkollor 2018/2019, varësisht…

Ftesë

Të nderuar prindër, Të nderuar bashkëatdhetarë,   ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinën. Mbledhja mbahet me datën: 10 Qershor 2018 (e diele, ora: 15:00)…

Mbledhje për votimet në Maqedoni / Kërçovë

Më datën 16.09.2017 në ora 18:00 do të mbahet një mbledhje informative rreth votimeve komunale në Maqedoni / Kërçovë. Adresa e mbledhjes: Islamisch-Albanisches Kulturzentrum e.V. Vogelsang 30 34123 Kassel Me nderime të përzemërta nga Kryesia e xhamisë

FTESË

Të nderuar bashkatëdhetarë, Ju ftojmë të merrni pjesë në një program kulturor-artistik të përgatitur nga nxënësit e Shkollës Shqipe Kassel. Me program muzikor do të argëtohemi nga DJ Dinny. Organizimi do të mbahet më datë…

Mbledhje e prindërve për mësimin plotësues në gjuhën shqipe

Të nderuar prindër, ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen e prindërve për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel. Rendi i ditës: – Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani – Zgjedhja e Këshillit…

Märchenfest im Schlosspark Wilhemsthal

Letra drejtuar familjeve

E nderuara familje! Duke parë interesimin e shumë familjeve shqiptare me banim në Kassel dhe rrethinë ju njoftojmë se këshilli organizativ dhe këshilli i prindërve kanë vendosur që mësimi plotësues në gjuhën shqipe të filloj…

Anmeldung zur Teilnahme am Albanisch-Unterricht

Für die Anmeldung Ihres Kindes am Unterricht bitte dieses Formular nutzen: Download Anmeldeformular 1 Falls Sie zurzeit kein schulpflichtiges Kind haben und Ihre Familie im Sinne der Ziffer 6 der u.g. Ordnung registrieren möchten, nutzen…

Ordnung zur Organisation und Finanzierung von herkunftssprachlichen Unterricht Albanisch an staatlichen Schulen der Stadt Kassel und Landkreis Kassel

Vorwort zur Ordnung   Der Islamisch-Albanische Kulturzentrum e.V. ist bemüht, für die albanischstämmige Bevölkerung der Stadt und des Landkreises Kassel, einen regulären, herkunftssprachlichen Unterricht an staatlichen Schulen des Bundeslandes Hessen in der Stadt und im…